Cumpara online apa alcalina Kangen

Cumpara online apa alcalina Kangen: Ce este apa alcalină? În teorie, atunci când există un dezechilibru în organism adăugarea unui compus alcalin, în acest caz apa Kangen, ajută la neutralizarea acidului din sânge. Însă studiile care au analizat această apă nu au găsit prea multe dovezi că ar fi cu mult mai benefică decât apa obișnuită. Vezi mai multe informatii pe acest site https://apaionizata.com/apa-kangen-pret/.

Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare ridicată ORP (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În termeni generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicată pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare). O valoare redusă a ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consum oral. La fel ca pH-ul, valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei. Consumul de Apă Kangen poate încetini procesele de îmbătrânire și ajută la prevenirea apariției unor boli cronice precum diabetul.

Dar ce este această apă alcalină? Este tot o apă însă cu un pH mai ridicat decât apa la robinet; pH-ul neutru este de 7 iar orice valoare peste această valoare este considerată bazică sau alcalină. Un pH mai mic de 7 este acid. Apa de la robinet are un pH aproximativ de 7 iar apa alcalină ajunge la un pH de 8-9. Alcalinitatea apei este oferită de sărurile și metalele adăugate în procesul de producție.

Singurele studii care recunosc beneficiile apei alcaline sunt finanțate de companiile producătoare. Atunci când echipe independente de cercetători au repetat experimentele, rezultatele nu au fost similare datelor prezentare în reclame. Singurul beneficiu demonstrat este că hidratează organismul, însă același lucru este realizat și de apa obișnuită.

Consumul zilnic de apă este vital pentru sănătatea noastră. Apa transportă substanțe nutritive în celule, ajută la digestie, elimină toxinele, ajută la prevenirea durerii de cap și a oboselii și chiar poate ajuta la scăderea sau întreținerea în greutate. Corpurile noastre sunt de până la 75% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru sănătatea noastră. De asemenea, un studiu publicat în 2018 a concluzionat că o combinație între apa alcalină și dieta mediteraneeană ajută la reducerea simptomelor în cazul pacienților cu reflux gastric, însă cercetătorul principal spune că beneficiile apar în principal pe fondul schimbării dietei și nu datorită apei Kangen. Vezi mai multe informatii pe apa kangen beneficii.

Apa Kangen® este un produs revoluționar al tehnologiei japoneze, care transformă apa obișnuită de la robinet într-o apă alcalină, ionizată și micro-structurată foarte sanatoasă, ale cărei proprietăți pot conduce la rezultate miraculoase pentru sănătatea corpului! Apa Kangen alcalină este produsă de aparatele de ionizare alcalină Enagic care nu numai că filtrează apa, dar datorită sistemului de electroliză pot să înbunătățească proprietățile apei (pH-ul, ORP-ul și microstructura) și pot să producă pană la 7 tipuri de apă.